You are here: Home » Informatief » Gezond eten » Hoe ik gemotiveerd blijf? Niet!

Hoe ik gemotiveerd blijf? Niet!

De online wereld lijkt zo perfect, maar dat is alleen maar omdat de mensen achter de schermen zelf bepalen wat je wilt zien. Inclusief mijzelf. Laatste weken voel ik me een stuk minder gemotiveerd, grijp ik sneller naar een zak chips dan een zak bananen en vind ik het lastig om mezelf te pushen.

right_left_02_small

Wat je niet ziet is dat bijna al die mensen op social media (blogs, instagram, youtube, facebook etc.) elke dag ontzettend hard werken voor hetgeen dat ze elke dag neerzetten. Een artikeltje is niet zomaar gemaakt, een video is niet zomaar geupload en zelfs een instagram foto zit vaak een gedachtegang en werk achter.

Cup of green is op dit moment mijn hobby, ondanks ik er elk moment van de dag aan denk. (nee echt, geloof me) Ik heb ook een studie, een bijbaan en familie en vrienden en dat kan ik allemaal niet verwaarlozen. En hoe graag ik ook elke dag gezond wil eten, lukt ook mij dat niet altijd.

Mijn boodschap hierachter is voornamelijk dat het niet altijd makkelijk is om het beste te doen voor je lichaam en je leven. Het is hard werken. Mocht je nu iemand in je buurt hebben die probeert om gezonder te eten, geef hem of haar af en toe een compliment over het werk dat ze verzetten. Ben je zelf bezig om gezonder te eten, good for you! Ik ben enorm trots op je!

never_give_up_01_small

Nu weet ik zeker dat ik niet te enige ben die soms weinig motivatie heeft om door te gaan en mezelf te pushen. Ik merk dat praten met anderen die zich eraan kunnen relateren en het zien van video’s, foto’s of artikelen van mensen die gezond eten mij in elk geval erg helpen. Dus de volgende keer dat je iets gezonds maakt of een motiverende quote hebt, stuur hem dan vooral door naar een van mijn social media kanalen en wie weet maak jij mijn dag! En vergeet niet, het werkt twee kanten op, kijk vooral ook eens op mijn social media kanalen om gemotiveerd te raken.

Ik wens jullie allemaal veel succes!

Liefs,
Nikki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *