You are here: Home » Restaurants » NomNom

NomNom

Na een heerlijke ochtend werken in het park begon mijn maag te rommelen. Tijd voor lunch! Weer een nieuwe kans om een restaurant/lunchroom/eettentje in Den Bosch een ouderwetse Cup of Green beoordeling te geven. Dit maal was het restaurant NomNom in de postelstraat die mijn oog ving. Wil je weten wat mijn ervaringen waren bij dit nieuwe restaurant in den bosch? Klik dan op lees meer!

 

6Toen ik dit artikel ging schrijven bekeek ik ook even de website van NomNom en wat een leuke website. Niet teveel informatie maar wel alles wat je moet weten. Zoals ik al zei is NomNom een vrij nieuw restaurant in Den Bosch, maar ik was er nog niet geweest. Ze hebben een leuk terras midden op een splitsing tussen twee gezellig drukke wegen. Er is daardoor altijd wel wat te zien, maar niet zo druk dat de rust verloren gaat.

Natuurlijk was ik daar om lekker te lunchen, maar mijn werk moest ook gewoon door en was daarom blij dat ze gratis Wifi hebben. Deze Wifi is vrij goed en ik zat op het uiterste puntje van het terras. Een complete film streamen zal waarschijnlijk niet gaan, maar even je email checken gaat prima.

 

 

2

Al snel kwam er een vriendelijke serveerster om mijn drinken op te nemen en binnen no time stond er een heerlijke jus d’Orange voor mijn neus. Ik was eerlijk gezegd erg benieuwd naar de sapjes die ze verkochten, helaas was er niet veel op voorraad en besloot ik voor een lekkere klassieker te gaan. Er was ook geen drankkaart aanwezig wat ik erg jammer vond, want op deze manier kon ik namelijk ook niet de prijzen vooraf inzien. Als ik rondkeek op het terras, werden er geen bijzondere dranken geserveerd buiten de normale dranken zoals cola, bier en wijn.

Benieuwd naar de lunchkaart kostte het toch wel wat tijd voordat ik een lunchkaart voor mijn neus had. Ik weet niet of dit kwam omdat er weinig kaarten waren of omdat het simpelweg vergeten was. Op het moment dat ik de lunchkaart opende was ik blij verrast met de keus, hoewel er niet veel op de kaart stond. Er stonden een hoop gezond ogende gerechten op de kaart en ondanks de keus vrij klein was, had ik een keuze kunnen maken. Helaas duurde dit opnieuw vervelend lang voordat het werd opgenomen en hoorde waarschijnlijk iedereen op het terras mijn maag rommelen.

 

1Natuurlijk probeerde ik wel de aandacht van het personeel te trekken, maar om heel eerlijk te zijn kon ik niet goed opmaken wie er nu bij het personeel hoorde of niet. Er was geen bedrijfskleding aanwezig (zelfs geen schort) en het personeel werkte vrij inefficiënt doordat iedereen, iedereen hielp in plaats van gesplitste tafels of taken. Als er taken of tafels worden gedeeld dan komt iedereen veel sneller aan de beurt! Je kunt zeker stellen dat dit restaurant werkt volgens een informele sfeer en dat een dresscode zeker niet aan de orde is.

Een zeer vriendelijke serveerder nam uiteindelijk mijn bestelling op en was heel erg behulpzaam vanwege mijn allergie voor ui. Helaas hoorde ik wel bij andere gasten dat er veel uitverkocht was of dat de producten nog niet geleverd waren. Normaal gesproken is dit een minder groot probleem, maar bij een al vrij kleine kaart, maakt dat de keuze nog lastiger. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten voordat er een heerlijk warm bord eten voor me stond en kon ik aanvallen.

 

3

Ik had een heerlijke linguine tomato basil, een soort spaghetti met geroosterde cherry tomaten met basilicum en manchego kaas.Het eten was erg smakelijk en een recept dat je ook gemakkelijk thuis kunt namaken. Zelf zou ik wel nog wat peper en zout toevoegen omdat sommige smaken wat flauw waren. Ik kon ze helaas ook niet toevoegen omdat er niets op tafel stond. En ondanks ik enorm houd van een goede olijfolie, zat er op mijn bord nogal veel en moest ik oppassen dat ik niet overal knoeide. Op de foto kun je zien dat er aan het eind een complete plas overblijft. Daarnaast was het helaas een witte pasta, wat het gerecht ook niet erg gezond maakte. Nu was ik natuurlijk wel erg kritisch!

 

 

 

Collage 1

Uiteindelijk heb ik daar een ruime tijd gezeten en meerdere jus d’Oranges gedronken. Daarna moest ik natuurlijk nog afrekenen. Doordat er geen drankkaart was, was het bedrag van de rekening een verrassing. Naar mijn mening vond ik de prijzen vrij hoog liggen en lijkt het allemaal een stuk gezonder dan dat het is.

 

Beoordeling

Zoek je een leuk terras met een goede sfeer en prima eten dat wel anders is dan de meeste restaurants maar niet gezond met een hoger prijsje, dan is NomNom de plek voor jou!

 

 

 

 

NomNom krijgt een:

8

cup of green cijfers

cup of green cijferscup of green cijferscup of green cijferscup of green cijferscup of green cijferscup of green cijferscup of green cijfers

 

 

Liefs,
Nikki

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *