You are here: Home » Over mij

Over mij

Lieve Greenies,

Eigenwijs, vol passie, creatief en perfectionistisch zijn slechts een paar woorden die mij omschrijven. Na een aantal jaren proberen gezond te eten, althans wat ik dacht dat gezond was (lees; diëten), besloot ik 2 jaar geleden het roer om te gooien. Ik was regelmatig ziek, voelde me totaal niet fit en had weinig energie en daar was ik klaar mee.

Ik struinde het web af voor wetenschappelijke onderzoeken, las gezondheidsboeken van kaft tot kaft en experimenteerde vooral met mijzelf. De alcohol ging de deur uit (op 1 á 2 rode wijntjes per jaar na), alle producten met onleesbare ingrediënten gingen de prullenbak in en schafte allerlei keukenmateriaal aan. Voor een tijd lang heb ik van alles uitgeprobeerd en merkte al na een vrij korte periode wat werkte bij mij. De afgelopen twee jaar heeft zijn ups en downs gehad en de reis is nog lang niet klaar. Deze reis wil ik graag verder maken met jullie en hopelijk inspireer ik jullie dan om een reis voor jezelf te maken.

Waar staat Cup of Green voor?
Ik geloof in een mooiere toekomst voor iedereen, dat wil ik bereiken door alternatieve keuzes te creëren voor de mensen die gezond willen leven. Door al mijn onderzoek en experimenten heb ik een beker vol met kennis en ik leer elke dag bij om jou te helpen. Ik vind dat woorden als echt en vers meer betekenen dan marketingtermen en beschermt moeten worden. Alle recepten die ik ontwikkel worden met liefde en aandacht gecreëerd. Daarnaast ben ik voortdurend op zoek naar inspirerende en unieke producten om jou te blijven verrassen.

Liefs,

Nikki

Foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *