You are here: Home » Reviews » Video – Unboxing Boxbites

Video – Unboxing Boxbites

Al surfende op het web kwam ik de website boxbites.nl tegen en zag dat het een soort abonnementenbox was. Nu ken ik zulke boxen al van verschillende beauty merken, maar op het gebied van gezonde snacks was voor mij nog nieuw. Door de mogelijkheid van het bestellen van een proefbox wilde ik het wel eens proberen. Slechts een paar dagen later kreeg ik mijn box binnen en kon ik niet wachten om hem uit te pakken. Toch heb ik braaf gewacht tot ik rustig kon filmen zodat jullie mee konden genieten. Als je benieuwd bent naar wat er in mijn proefbox zat, kijk dan snel de video!


Is een boxbites box iets voor jou?

Liefs,
Nikki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *